Optimera flyttstädningen med 2 enkla steg

Optimera flyttstädningen med 2 enkla steg

 

Börjar det bli dags att flytta? Vad roligt! Att flytta till en ny bostad är alltid roligt, det är spännande att byta upp sig oavsett vilken anledning man har till att flytta. Man får dessutom inreda ett helt nytt hem på egen hand och sätta sin egen prägel på sin nya bostad – som att vända blad och börja om från noll helt enkelt.

 

Innan man flyttar till sin nya bostad finns det dock saker som behöver göras i den gamla bostaden. Utöver att packa och flytta över alla kartonger och möbler, behöver den gamla bostaden även städas till fullständig perfektion. Om man bor i hyresrätt är det extra noga att verkligen städa till perfektion då bostaden då kontrolleras av hyresvärden för att se till att allt är gjort som det ska. Det enklaste sättet att göra det på är såklart att anlita hjälp med flyttstädning Stockholm, men ibland kan man behöva göra det själv, och då kan man tänka på dessa två saker:

 

  1. Håll koll på vad som kontrolleras

 

Om lägenheten kommer att kontrolleras efter städningen är det viktigaste man kan göra att hålla koll på exakt vad som kontrolleras och vad som är viktigast. En sak som oftast kontrolleras är fönsterna, så se till att få hjälp med en noggrann fönsterputsning innan kontrollen sker för att inte få bakslag på den punkten. genom att hålla koll på dessa saker kan man vara förberedd och vara lite extra noggrann med sådant som man vet att kontrollanten är extra noggrann att kolla. En skicklig fotograf stockholm hjälper till med fotografering innan sälj, så det kan vara vettigt att anlita någon med erfarenhet till det.

 

  1. Skaffa hjälp från vänner eller firma

 

Man ska aldrig flyttstäda själv. Ta hjälp av vänner, familj eller bekanta – eller gör det ännu enklare genom att anlita ett städbolag som genomför hemstädning stockholm så att man slipper göra det själv överhuvudtaget.